Unfortunately, our booking is not available at the moment due to the COVID-19 situation. You can read more about it here

Citybox Bergen og Citybox Danmarksplass er midlertidig stengt

Slideshow_bergen_6

Citybox Bergen og Citybox Danmarksplass er midlertidig stengt.

Citybox Danmarkplass har siden juni fungert som koronahotell på oppdrag fra Bergen kommune. Her har personer som er smittet med korona og av ulike årsaker ikke kan isolere seg hjemme, fått tilbud om et midlertidig sted å bo. Som følge av økningen i antall smittede i Bergen har man nå sett behovet for å øke kapasiteten og antall sengeplasser. Denne uken har vi derfor inngått en avtale om utvidelsen av dette tilbudet, som innebærer at Citybox Bergen vil starte opp som et andre koronahotell fra og med 3. november. 

Citybox Bergen og Citybox Danmarksplass vil derfor være stengt for ordinære gjester frem til 4. januar 2021. Har du spørsmål vedrørende booking eller et kommende opphold, ta gjerne kontakt med oss på mail eller telefon 55 31 25 00. Vi er fortsatt her alle sammen, vil vil bare ikke være synlig i tiden fremover.

Ser etter et alternativ hotell i november og desember kan vi varmt anbefale hotell Zander K. Klikk på navnet for å bli sendt direkte videre til deres nettside.

Vennlig hilsen, alle oss på på Citybox Bergen og Citybox Danmarksplass.

❤️