Lei hotellrom midt i sentrum fra kun 8900,- i måneden.

manedsleie_2

Ser du etter leilighet eller korttidsleie med sentral beliggenhet? Uansett om du er student, prosjektarbeider eller bare søker ly mens leiligheten pusses opp, så tilbyr vi rom fra bare 8900,- per måned midt i sentrum.

Kort- og langtidsleie

Citybox Bergen og Citybox Oslo tilbyr nå kort og langtidsleie til en lav månedspris. Prisene er per rom, slik at prisen på dobbeltrom er den samme om dere er en eller to. Her er det ingen skjulte kostnader eller depositum.

Hotellrommene inneholder det en trenger og ønsker aller mest: en skikkelig god seng, skrivepult, og et nytt og moderne bad. Gratis WiFI er tilgjengelig gjennom hele hotellet. Inkludert i prisen er også bruk av vask- og tørkemaskin. Rommene blir rengjort hver uke.


Månedsleie kan kun bestilles ved å sende epost til citybox@citybox.no.

Citybox Bergen

Standard Dobbeltrom: 8900,-

Citybox Oslo

Standard Dobbeltrom: 9900,-

Gjestekjøkken og vaskerom

Citybox er ikke helt som andre hoteller. Hos oss finner du både vaskerom hvor du kan vaske klærne dine uten ekstra kostnad, og et gjestekjøkken hvor en kan oppbevare og lage enkle retter. Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap, mikrobølgeovn og vannkoker i tillegg til engangsservise. Hvis du er i det fysne hjørnet finner du også en praktisk snacksautomat med snacks og drikke. 

Vaskerom - Citybox Oslo
Vaskerom – Citybox Oslo

Ta med bikkja gratis!

Må du flytte på deg for en kort periode forstår vi at det firbente familiemedlemmet ikke kan bli igjen. Prisen er fast per rom, og det koster derfor ingenting ekstra å ha med verken hund eller katt. Si bare ifra når du bestiller, så sørger vi for at dere får et egnet rom.

Ønsker du å bestille? Send en kortfattet mail med ønsket hotell og datoer til citybox@citybox.no så hjelper vi der videre.

Vilkår for Citybox månedsleie 

  • Citybox månedsleie tilbys privatpersoner og bedrifter. 
  • Prisene er oppgitt per rom per mnd.  
  • Vi tilbyr fakturaløsning til bedrifter på gitte vilkår. Spesifiser i mailen dersom du ønsker dette.
  • Tilbudet er basert på tilgjengelighet. 
  • Gjester må forholde seg til hotellets regler for ro og orden. 
  • Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
  • 18 års aldersgrense for å leie

Ønsker du å leie et hotellrom for mindre enn en måned? Sjekk ut prisene og book her!