Grunnet vedlikehold er booking midlertidig utilgjengelig. Kom tilbake senere i dag og bruk koden BOX15 for 15% rabatt på alle bookinger.

Norgesferie – vi tilbyr prisgaranti på vårt hotell i Kristiansand

FB Cover_photo 1

Vi tilbyr nå de laveste prisene på dobbeltrom og innfører PRISGARANTI i Kristiansand.

Sommerferien nærmer seg med stormskritt og det er på tide å planlegge årets ferie. Å reise i Norge kan fort bli dyrt, det ønsker vi å gjøre noe med. Vi lanserer derfor PRISGARANTI på dobbeltrom i Kristiansand.

Finner du en lavere pris for tilsvarende rom* hos en konkurrent matcher vi prisen! Hos oss får du alltid gratis avbestilling og kan endre din booking kostnadsfritt frem til 24 timer før ankomst. Les vilkår her.

Har du funnet dobbeltrom til lavere pris? 

  • Book oppholdet ditt på www.citybox.no
  • Send skjermbilde av prisen du har funnet til citybox@citybox.no innen 24 timer etter at bestillingen ble gjennomført. Hotell, dato og pris må fremkomme i skjermbildet.
  • Fyller det vilkårene/kriteriene i listen under, så vil vi matche prisen på bestillingen din.
  • Mailen med prisgaranti må være mottatt innen 24 timer før oppholdet starter.

Vilkår: 

  • Prisgarantien gjelder opphold til og med 31. august 2022 i dobbeltrom med privat bad i hotell med minimum 3-stjerner i sentrum av Kristiansand.
  • Gjelder ordinær pris og tilbud funnet i søkemotorer som hotels.com og hos konkurrerende hoteller. Prisene må være tilgjengelig for alle, og ikke avhengig av medlemskap, kundeklubb, forening ol.
  • Prisgarantien gjelder samme romkategori (dobbeltrom) på samme dato.
  • Garantien gjelder ikke rabatter tilknyttet non-refundable tilbud. Våre bestillinger er alltid fleksible! 

Har du ikke planlagt sommerens aktiviteter enda? Sjekk ut disse tipsene for en budsjettvennlig Norgesferie!

Om Citybox

Citybox er hotellet som tenker nytt. Vi har kvittet oss med minibar, pikkolo, romservice og tv. I stedet gir vi deg et moderne og rimelig hotelltilbud med gratis wi-fi i alle rom, selvbetjent innsjekking, sentral beliggenhet og lave priser. Betjeningen vår er usynlig, men dukker opp på minuttet om du trenger oss.