Grunnet vedlikehold er booking midlertidig utilgjengelig. Kom tilbake senere i dag og bruk koden BOX15 for 15% rabatt på alle bookinger.

Citybox Antwerp

Antwerp_Lobby_View1_0430

Citybox åpner nytt lavprishotell i Antwerpen. På grunn av korona og reiserestriksjoner er hele prosessen gjort digitalt over Teams.

Hotellkjeden Citybox signerer nytt hotell med 180 rom i sentrum av Antwerpen. Hele prosessen fra avtale til prosjektering er gjennomført via Teams og partene involvert har aldri møtt hverandre. Hotellet åpner dørene september 2021.

På tross av et hardt år bak seg fortsetter Citybox den planlagte ekspansjonen i Europa og åpner et nytt hotell i havnebyen Antwerpen. Her skal de tilby moderne hotellrom med skandinavisk design, sentral beliggenhet og rask selvbetjent innsjekk – alt til en lav pris. 

-Vi har lenge ønsket å etablere hotell i Benelux-landene, og vi er glade for å få på plass dette hotellet på rekordtid. Citybox gjør det godt både blant yrkesreisende og turister, og Antwerpen har rikelig av begge deler. Vi tror dessuten en så attraktiv by som Antwerpen har et enda større potensial i forhold til turisme, og ikke minst miljøvennlig turisme. Byen er lett tilgjengelig per tog i fra hele Europa, og svært mange kan reise dit uten lange flyreiser, sier Martin Smith-Sivertsen, Styreleder i Citybox. 

-Vi er svært glad over å ha fått med oss Citybox som langsiktig leietaker og operatør. Ombyggingen av helseforsikrings fondet tidligere hovedkontor til hotell har blitt godt tatt imot av lokalmiljøet. Vi er overbevist om at Citybox vil være et verdifullt tilskudd til hotellmarkedet i Antwerpen og vi ønsker dem lykke til så snart reiselivet begynner å bevege seg og turister og forretningsreisende vender tilbake til Antwerpen, sier Carl-Philip De Villegas, CEO of IRET Development. 

Citybox består per dags dato av fire hoteller, samt fem nysignerte som skal åpne de nærmeste årene. Signeringen av Citybox Antwerpen skiller seg ut fra de andre på en litt spesiell måte: på grunn av korona er avtale, signering og prosjektering alt gjort via Teams. Avtalen ble signert februar 2021 og hotellet er satt til å åpne kommende juli, noe som har gitt Citybox fem måneder fra signering til hotellet skal åpne dørene. 

FAQ:

Rom: 180

Planlagt åpning: juli 2021

Ombygging av tidligere kontorbygg.

Utbygger: IRET Development