Grunnet vedlikehold er booking midlertidig utilgjengelig. Kom tilbake senere i dag og bruk koden BOX15 for 15% rabatt på alle bookinger.

Citybox Helsinki

Citybox_helsink

178 rom sentralt i det urbane Hakaniemi distriktet.

Citybox Helsinki

• 178 rooms

• 6750 m² GFA

• New building, part of the mixed use Lyyra project

• Opening 2023

“Vi er utrolig glad for å ha signert avtalen for vårt første hotell i Finland. Prosjektet har alt vi ser etter i et nybygg; et levende nabolag, et spennende bygg og en utbygger som deler vår visjon for fremtiden når det kommer til bærekraft. Dette blir et flott hotell.”, konstaterer styreleder Martin Smith-Sivertsen.

“Jeg er veldig glad for å kunne ønske Citybox velkommen til Helsinki. Det er godt å se at operatører i hotellbransjen klarer å se fremover på tross av den utfordrende markedssituasjonen, forteller Ylvas eiendomsdirektør Villa Vaarala.

“Hotellet, som når ferdigstilt vil ha 178 rom er et viktig steg i utvidelsen av hotellkjeden. For oss er det strategisk riktig å ha hoteller både i Tallinn og Helsinki. Norden og Baltikum er områder vi arbeider med”, sier Smith-Sivertsen.

Hotellet han referer til, Citybox Tallinn åpnet 1 august med 272 rom ved havnen i Tallinn.

Mest bærekraftige hotellbygget i Finland

I tillegg til hotellet skal byggeprosjektet Lyyra også huse et kontorbygg, en boligblokk i tillegg til kafeer og restauranter. I byggeprosessen kommer bærekraft i første rekke. Ylva er i prosessen av å søke om LEED Platinum sertifikat for prosjektet. LEED er kort for ”Leadership in Energy and Environmental Design”, og er et av verdens ledende system for miljøsertifisering av bygg. Innenfor LEED finner ulike kategorier, hvor Platinum er den aller gjeveste utmerkelsen.