Grunnet vedlikehold er booking midlertidig utilgjengelig. Kom tilbake senere i dag og bruk koden BOX15 for 15% rabatt på alle bookinger.

Citybox og Eiendomsspar signerer avtale om nytt hotell i Tromsø med 346 rom.

concrete_tromsø_mack øst_01_streetview muségata_Citybox logo

Citybox fortsetter satsningen på tross av harde tider og signerer avtale med Eiendomsspar om det som vil bli Nord-Norges største hotell. 

Hotellet er planlagt som en del av en større utvikling av Mack-tomten i sørlige sentrum av Tromsø.

– Vi er sikre på at Citybox og den spennende byen Tromsø vil bli en god match, hvor vi kan tilby rimelige hotellrom til markedet uten at det skal gå på bekostning av kvalitet. Det er på alle måter helt topp for Citybox å kunne etablere et så flott hotell, i så fint prosjekt, i en så attraktiv by. Tromsø har bortimot alt en topp internasjonal reiselivsdestinasjon kan drømme om, sier styreleder i Citybox, Martin Smith-Sivertsen.

Det planlagte hotellet vil bli en del av den større utviklingen på eiendommen som også består av en markedsgate med servering, kontorer, skole og et mulig Arktisk konserthus i tillegg til Tromsø Universitetsmuseeum ved siden av. Den blir nå presentert for offentligheten og planforslaget sendes deretter til behandling i kommunen.

Citybox har i lang tid ønsket å etablere seg i Tromsø. Med et moderne konsept og lavt prisnivå ønsker de sammen med Eiendomsspar å gjøre Tromsø mer tilgjengelig for gjester som ønsker rimelig overnatting.

– Vi er en aktør som tenker langsiktig og som ikke lar en pandemi rokke ved vår vurdering av Tromsø som fremtidens turist-destinasjon. Turisme vil bli en enda viktigere næring for byen når verden en gang kan åpne igjen. Så er vi svært glade for å ha fått Citybox på laget som drivere med et moderne og fremtidsrettet konsept. Snart kan turistnæringen i byen gi gjester god kvalitet til en rimeligere penge, slik at flest mulig kan får oppleve Tromsø, sier viseadministrerende direktør i Eiendomsspar Sigurd Stray.

Hos Citybox finner du ingen betjent resepsjon eller minibar. Gjestene sjekker inn og ut via innsjekkingsterminaler og på den måten sparer de både tid og penger på reisen.

-Vårt hotellkonsept går simpelheten ut på at vi holder lave priser på hotellrom ved å tilby et nytt, enkelt og moderne hotelltilbud for den prisbevisste gjest. Morgendagens gjester trenger ikke fargesprakende pynteputer eller minibar på rommet. Vi satser på det gjestene våre setter aller høyest: Et nytt og moderne hotellrom med skandinavisk design, en skikkelig god seng, automatisk inn og utsjekk og viktigst av alt: verdi for pengene, sier Administrerende direktør for Citybox, Eivind Hjulstad.

Høsten har vært vanskelig for hotellmarkedet og Citybox er forberedt på at vinteren vil bli like tøff. Samtidig jobber de med kjedens videre satsning.

– Korona har vært tøft for alle i reiselivet, men vi ser nå enden på tunellen med vaksine og vi har så lang komt oss økonomisk greit igjennom krisen. Nå er det på tide å se fremover og vi har sterk tro på at turistmarkedet i Tromsø vil komme knallhardt tilbake når denne pandemien er over, sier Hjulstad.